Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTRT, “ 81” İSİMLİ PROGRAM ÇEKİMLERİ İÇİN SAMSAT’TA   
TRT, “ 81” İSİMLİ PROGRAM ÇEKİMLERİ İÇİN SAMSAT’TA

TRT’ nin bilgi ve haber kanalı TRT 2’ de Temmuz başında yayınlanacak olan “81” isimli programın çekimlerini yapmak üzere Samsat ilçesine gelen ekip Kaymakam Doğan Demirdaş, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş ile görüşerek, Kaymakamlık projelerini gezerek röportaj ve çekim yaptılar.

            Ülkemizdeki 81 ilin tarihi, ekonomisi, turizm potansiyeli, şehre özgü güzellikler ve değerlerini yansıtan bir çalışma olacak olan  program, her hafta cuma günleri bir ili tanıtacak şekilde sunulacak. TRT Haber Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan program alfabetik olarak yayınlanacağından ilimiz ikinci sırada yer bulacak.


            Samsat ilçesine gelen TRT Muhabiri Burak Gerçek ve Kameraman Hakan Koçer; Samsat Kaymakamlığınca gerçekleştirilen modern damla sulama sistemli bodur elma, nar, çilek, zeytin bahçelerini, temmuzda ilk sulamanın gerçekleşeceği Samsat Sulama İstasyonunu ve Avrupa Birliği Süt İnekçiliği projeleri konularında çekimler yaparak, Samsat ilçesinde harika bir doğa ve geleceğe yönelik olarak çok önemli projelerle karşılaştıklarını ifade ettiler.
            Program için Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, ilçenin geçmişi, gelecekten beklentisi,  tesis edilen modern 150 meyve bahçesi, Samsat Pompaj Sulama Projesi ve AB’den hibe desteği alan Çiftçi eğitim Merkezi ve Süt İnekçiliği Projesi hakkında bilgiler verirken, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan da baraj suları altında kalan Eski Samsat hakkında bilgi vererek, sulama ile birlikte Yeni Samsat’ta birçok gelişmeler yaşanacağını anlattı.

            TRT     ekibi, son derece dolu bir Samsat program çekimi sonunda oldukça memnun biçimde ilçeden ayrıldı.




Gönderen Editör, Cumartesi, 27 May 2006 11:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri