Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMHP’LİLER SÖNMEZ DEDİ   
MHP’LİLER SÖNMEZ DEDİ

            Milliyetçi Hareket Parkisi (MHP) Samsat ilçe kongresi yapıldı. Adıyaman ilçe kongrelerinin sonuncusu olduğu belirtilen kongreye Adıyaman il ve ilçelerinden bir çok partili katıldı.

 

          80. Yıl Sosyal Tessilerinde yapılan kongrede Divan Başkanlığına Sadık Tekeş, Divan katipliklerine ise Emin Acar, Mustafa Akçoban, Ali Akgün ve Ömer Çiçek oybirliği ile seçildiler.

 

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongredeki seçimlere tek liste ile gidilildi. Kullanılan oyların tamamını alan Celal Sönmez Samsat İlçe başkanlığına seçildi.

 

           Celal Sönmez kongre sonunda yaptığı açıklamada hedeflerinin Samsat ilçesinde MHP’yi birinci parti yapmak olduğunu, bunun için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

 

           Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan eski ilçe başkanlarından Bekir Berk Samsat ilçesinde bir aile düzeni içerisinde olduklarını, başkanlık makamında kimin olduğu veya yönetim kurulunda kimlerin yer aldığına bakmasızın MHP misyonuna uygun, var güçleri ile partilerinin başarısı için çalışacaklarını kaydetti.

 

             HÜSEYİN ÖZGÜN “İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

 

           Eski İl Başkanı Hüseyin Özgün yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinde yapılan kongreye il yönetiminin gelmemesini eleştirdi.

 

            Özgün, “Halen görevde bulunan il yönetiminin kongreye gelmemeleri bizleri üzmüştür. Dilerim geçerli bir mazeretleri vardır. Samsat ilçesinde her zaman MHP’ye beklenene yakın oy verilmiş, inanıyorum ki bundan sonrada verilecektir. Öyle görünüyorki 2010 yılının ortaları veya sonlarına doğru bir erken seçim olacak. Bu seçimlere ailemizden başlayarak şimdiden hazırlanmamız gerekiyor. AK Partinin alternatifi MHP’dir. Gururla ifade edeyim ki, AK Parti iktidarından halkımızı kurtarmanın tek yolu MHP’den geçiyor. Desteklerinizi umarak, huzurlarınızda İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Samsat ilçemizin kongresinin hayırlı olması dileği ile yeni başkan ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 28 Eylül 2009 06:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri