Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KAMU ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU   
SAMSAT’TA KAMU ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

 

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluş çalışanları verilen iftar yemeğinde buluştu.

 

           80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kamu kurum ve kuruluş amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri M. Avni Kuştepe ve Osman Deniz ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

              Kaymakam Ahmet Dilsiz yaptığı açıklamada iftar yemeğinin vesile edilerek daire amirleri ile muhtarların bir araya gelerek güzel bir akşam geçirmenin yanı sıra kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi için fikir alış verişi imkanı yakalandığını söyledi.

 

            Dilsiz, “Ülkemizde barış ve huzurun kalıcı kılınması için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerekir. Bu tür sosyal faaliyetler ise birlikteliğin sağlanması için önemli fırsatlardır. Toplumumuzda zaten Ramazan ayında böyle yemekler, karşılıklı davetler bir kültür haline gelmiştir. Bu ruhun yaşatılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.

 

            Yemek sonrası ilçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ise ülkemizin huzur ve barışı için dua ederek, halkımıza bereket, sağlık ve mutluluklar diledi.

 

  

      

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 09 Eylül 2009 11:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri