Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ: -''HALK EĞİTİM KURSLARINDA BAŞARI SAĞLANDI''   
SAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ: -''HALK EĞİTİM KURSLARINDA BAŞARI SAĞLANDI''

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından finanse edilen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında açılan SBS ve ÖSS hazırlık kurslarına katılan öğrencilerin genelinde başarı sağlandığını belirtti.

 

            Dilsiz, yaptığı açıklamada, maddi durumu özel dershanelere gitmeye elverişli olmayan öğrencilere yönelik açtıkları kurslarda, 22 öğrencinin Anadolu lisesi, 5 öğrencinin Anadolu öğretmen lisesi ve 38 öğrencinin Anadolu meslek lisesi olmak üzere 65 öğrencinin orta öğretim yerleştirmelerinde, 5 öğrencinin ise üniversiteye yerleştirmelerde başarı sağladığını bildirdi.

 

Dilsiz, şu bilgiyi verdi:

 

''Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin SBS ve ÖSS'ye hazırlanabilmelerini sağlamak amacıyla hafta sonu kursları açtık. Kurslarımıza devam eden öğrencilerimizden 65'i Anadolu, Anadolu öğretmen veya Anadolu meslek liselerine yerleşmeye hak kazandı. 5 öğrencimiz ise çeşitli üniversitelere yerleşmeye hak kazandı. Bu başarıdan dolayı görev alan öğretmen ve kurslara kararlılıkla devam eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de bu kurslarımıza devam edeceğiz.''

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 26 Ağustos 2009 11:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri