Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYESİ YAZ TEMİZLİĞİNE BAŞLADI   
SAMSAT BELEDİYESİ YAZ TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

 

         Samsat Belediyesine bağlı ekipler, ana cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapıyor.

 

           Ekipler, yaz temizliği çalışması kapsamında, ana cadde ve sokakların temizliğini yapıyor, ayrıca ana caddelerdeki refüjleri de boyayarak, çevrenin güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

 

           Belediye Başkan Vekili Mustafa Akın, yaptığı açıklamada, temizliğin bir kültür işi olduğunu, belediye olarak temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.

 

           Akın, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için başlatılan temizlik çalışmalarının devam edeceğini, ayrıca 8 kilometrelik yol güzergâhındaki orta refüjlerin de boyanacağını kaydetti.

 

             Konuyla ilgili olarak Samsat Belediye Başkan Vekili Mustafa Akın şunları söyledi;

 

             “Temizlik bir kültür işidir. Temizlik kurallarını uygulamayı yasal bir zorunluluk olarak değil de, olması gerektiği için kendimize prensip edinmeliyiz. İlçemizin ana caddeleri başta olmak üzere yol kenarlarında tozların birikmesi ve uzun zaman kalmasıyla sertleşmesi çok çirkin bir görüntü arz etmekteydi. Bütün personelimizle birlikte yolları temizleyerek refüjleri boyatıyoruz. Bu kapsamda 8 kilometrelik refüj boyaması yapıyoruz. Bundan sonra temizlemekten çok kirletmemeyi hedeflediğimizden vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz.”

 

           Akın bu tür genel temizlik kampanyaların sık sık tekrarlanacağını ve Samsat ilçesine şehir görüntüsü kazandırılması için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 26 Haziran 2009 10:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri