Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA TARIM KREDİ KOOPİRETİFİ HİZMETLERİNE BAŞLADI…   
SAMSAT’TA TARIM KREDİ KOOPİRETİFİ HİZMETLERİNE BAŞLADI…

            Samsat ilçesinde uzun zamandır işlevsiz olan Tarım Kredi Kooperatifi yapılan çalışmalarla tekrar faaliyetlerine başladı.

 

             1264 Sayılı Samsat Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Baykan Sarıkaya yaptığı açıklamada hizmet binasının bakım onarımdan geçirilerek iç ve dış boyasının yaptırıldığını bununla birlikte 5661 Sayılı Yasa gereğince borçların tahsil edildiğini söyledi.

 

             Sarıkaya, “Çiftçiye ucuz kredi sağlayan, çiftçinin kimyevi gübre, akaryakıt, zirai ilaç, tohumluk ve diğer ihtiyaçlarını karşılama misyonuna sahip, çiftçi dostu Tarım Kredi Kooperatifimiz maalesef yıllardır vadesi geçen alacaklarını tahsil edememekte ve dolayısıyla hizmetlerini yürütememekteydi. Yaptığımız çalışmalarla olacaklarımızı asgari seviyeye indirerek, hizmetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

             Samsat çiftçisinin Adıyaman merkez veya çevre ilçelere giderek Tarımsal ihtiyaçlarını karşılamaya mecbur bırakıldığını kaydeden Sarıkaya hizmet binasını aktif hale getirerek işe başladıklarını ve çiftçilerin sonbahar döneminde tarımsal ihtiyaçlarının karşılanması için uygun ödeme koşullarla ve düşük faizle kredi sağlanacağını söyledi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 13 May 2009 11:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri