Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI…   
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI…

 

              Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yapılan İlçe Milli Eğitim müdürleri toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse; eğitimde eş güdümü ve birlikteliği sağlamak istediklerini söyledi.

 

            Samsat İlçe Milli Müdürlüğü ev sahipliğinde, Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse’nin yanı sıra bütün ilçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

 

            Alaköse yaptığı açıklamada her ay farklı bir ilçede, Milli Eğitim Müdürleri ile toplanarak aylık çalışmaları değerlendirdiklerini belirtti.

 

          Alaköse, “Toplantılarımızda dönem içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilmekte ve bundan sonraki zamanlarda yapılması gereken çalışmalar planlanmaktadır. Eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi bakımından bu çalışmaların yararlı olduğuna inanıyorum. Bu toplantılarımıza aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

           Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Samsat ve Eğitim” konulu sinevizyon gösterisi  ile Samsat ilçesindeki eğitim çalışmaları katılımcılara aktarıldı.

 

           Milli Eğitim Müdürleri Kaymakam Ahmet Dilsiz’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 30 Nisan 2009 08:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri