Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇOCUK BAYRAMINDA RÜYALARI GERÇEK OLDU…   
ÇOCUK BAYRAMINDA RÜYALARI GERÇEK OLDU…

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile temsili Kaymakam olan ve beraberinde makama gelen iki öğrenciye Kaymakam Ahmet Dilsiz tarafından bisiklet hediye edildi.

 

           Örentaş İlköğretim Okulu öğrencilerinden Merve Yalçın temsili kaymakam olarak belirlendiğinden, aynı okuldan Tuğba Orhan ve Ahmet Bilgin ile birlikte Kaymakam Ahmet Dilsiz’i makamını gelerek geçici bir süre için görevi devraldılar.

 

 

           Tavırları ile çok rahat olan Merve Yalçın bir soru üzerine en büyük hayalinin bisiklet almak olduğunu söylerken kendisini bekleyen sürprizin farkında değildi.

 

           Kaymakam Ahmet Dilsiz’e çiçek takdim eden öğrenci Kaymakam Merve Yalçın ve beraberindeki arkadaşlarına hediye olarak bisiklet verildi.

 

 

           Öğrenci Kaymakam Merve Yalçın, “Bir bisikletim olmasını çok istiyordum. Bisiklet rüyalarıma bile giriyordu. Evimizde hiçbir kardeşimin bisikleti yok. Atatürk’ün bize armağan ettiği bu güzel bayramda bisiklete kavuştuğum için iki bayram birden yaşıyorum.” dedi.

 

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada; “Gönül isterdi ki, bütün çocuklarımıza hediyeler verelim. Bütün çocuklarımızı sevindirelim. Çeşitli vesilelerle çocuklarımızı ödüllendirmek, hediyeler vererek onların sevinçlerini görmek bizleri de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 23 Nisan 2009 11:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri