Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA AŞI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR…   
SAMSAT’TA AŞI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR…

            Her yıl 20-26 Nisan tarihleri arasında kutlanmaya başlanan ve bu yıl dördüncüsü olan “Avrupa Aşı Haftası” etkinlikleri kapsamında Samsat Toplum Sağlığı elemanlarınca eğitim çalışmaları veriliyor.

 

             Çalışma kapsamında Samsat ilçe merkezi ve köylerinde, her yaştan vatandaşlara; Sağlık personeli Memet Aktaş, Şenay Kilinç Kadriye Yavuz ve Esma Ercemal tarafından aşının önemi, çocukluk çağı aşıları, gebelikte aşılar ve büyüklere yönelik aşılar ile ilgili bilgiler verildiği bildirildi.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Mustafa Kara eğitim çalışmalarının aşı yapma oranlarını yükselttiğini ve nedenle eğitim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

 

              Dr. Kara “Avrupa Aşı Haftası etkinlikleri kapsamında bütün köylerimizi ziyaret ederek aşının gerekliliği ve önemini kavratıcı toplantılar yaptık. Vatandaşlarımıza gerekli bilgiler verdik. Aşıların ne zamanlarda yapıldığını, önemini, sağlığı koruyucu özelliğini anlattık. Vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermeleri bizleri mutlu ediyor. Bu tür eğitim çalışmalarına hafta sonrasında da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Nisan 2009 10:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri