Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ YILIN GİRİŞİMCİSİ SEÇİLDİ   
HEMŞERİMİZ YILIN GİRİŞİMCİSİ SEÇİLDİ

          Samsatlı hemşerimiz Hüseyin Büyükfırat, Azerbaycan’da “Yılın Genç Girişimcisi” seçildi.

 

                Türkçe ve İngilizce hazırlanarak Türkiye’de ve 20 ülkede 20 bin seçkin yöneticiye ve işadamına ulaşan Uluslar arası FirstBusiness Dergisi her yıl geleneksel “Zirvedekiler” Ödüllerini açıklayarak seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla düzenlenen görkemli törenlerde ödüller sahiplerine takdim edileceği bildirildi.

 

                Zirvedekiler Ödülleri’ni belirleyen  Seçici Kurul Azerbaycan’daki başarılı çalışmaları ve gerçekleştirmiş olduğunu başarılı sosyal faaliyetleri dikkate alarak Büyükfırat Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Hüseyin Büyükfırat’a “Azerbaycan’da Yılın Genç Girişimcisi” ödülünün takdim edilmesini kararlaştırdı.

 

              Büyükfırat sitemiz editörüne yaptığı açıklamada dost ve kardeş ülke Azerbaycan’da yılın genç girişimcisi seçilmesinin kendisi için onur verici bir durum olduğunu belirtti.

 

             Büyükfırat; “Bir Türk vatandaşı olarak bu ülkede ödül almış olmam beni sevindirmiştir. Azerbaycan’da kendi ülkemizdeki gibi rahat ve huzurlu bir ortamda çalışabilmekteyiz. Halk ile bütünleşmiş bulunuyoruz. Zaten Türkiye Cumhuriyetini kendi öz vatanları gibi görüyorlar. Biz işadamları da güzel çalışmalarımızla iki ülkenin daha da kaynaşmasına katkı sağlamış olacağız.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 05 Mart 2009 12:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri