Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI…   
SAMSAT’TA SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI…

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Kaymakam Ahmet Dilsiz Başkanlığında seçim güvenlik toplantısı yapıldı.

            29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilçemizde huzur, güven ve demokratik bir ortamda vatandaşlarımızın oylarını kullanabilmeleri amacıyla, Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda, Kaymakamı Ahmet Dilsiz Başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Kandemir ve İlçe Emniyet Amiri Levent Artut ile Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkan adayları ve İl Genel Meclis Üyelikleri adayları ile toplantı yapıldı.

              Toplantıda Kaymakam Ahmet seçimlerin demokrasilerin gereği olduğunu idare ve ilçemizde görev yapan kolluk kuvvetlerinin seçimlerin sağlıklı bir şekilde geçmesi için bütün önlemlerin alındığını belirtti. 

              Kaymakam Dilsiz, “Bütün adayların eşit şartlarda çalışabilmesini sağlama görevimizi temin etmek için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın özgür iradeleri ile oy kullanmalarını ve seçimin bir bayram havasında, şölen biçiminde güzel geçmesini sağlamak için gerekli ortamı hazırlamaktayız. Eşitlik, tarafsızlık ilkeleri doğrultusunda idare olarak bütün parti ve adaylara eşit mesafede ve tarafsız konumdayız.” şeklinde konuştu. 

              Bütün parti ve adaylardan çevre ve gürültü kirliliğine dikkat edilmesini isteyen Kaymakam Dilsiz Milli Servetimizin heba olmasına meydan vermeden, israfı önleyerek afiş veya broşür asılması veya dağıtılmasında azami dikkat edilmesini beklediklerini söyledi. 

            Kaymakam Dilsiz bu demokratik yarış çerçevesinde kavga, sürtüşme ve gürültüye meydan vermeden siyasi mücadelenin yapmasının olası toplumsal kavgaları da önlemesi bakımından önemli olduğunu sözlerine ekledi. 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 27 Şubat 2009 07:26, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri