Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ADIYAMAN’IN BİR YILI DEĞERLENDİRİLDİ   
SAMSAT’TA ADIYAMAN’IN BİR YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yapılan toplantıda Adıyaman ilinin 2008 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı.
             Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Vali Yardımcısı Selami Işık, bütün ilçe kaymakamları ile ilgili kamu kurumları amirlerinin katıldığı toplantının İl İdaresi Kanunu gereği aylık olarak yapıldığı, ancak 2008 yılını geride bırakmamız nedeni ile bir yıl içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği bildirildi.
             Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz yaptığı açıklamada verimli gecen toplantıda ilin genel durumunun değerlendirildiği, bir yıl önceki programların uygulama durumu ve hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, gerekli tedbirlerin alınması, eldeki imkanlar ve işin önemine göre sıralanıp programlanması, programlı işlerin uygulama neticelerinin gözden geçirilmesi amacıyla Sayın Valimizin başkanlığında, Samsat ilçesinde toplantı gerçekleştirildiğini ifade etti.
             Kaymakam Dilsiz, Samsat ilçesinde ilk kez Kaymakamlar toplantısının yapıldığını ve Sayın Vali, bütün ilçe kaymakamları ve ilgili daire amirlerini Samsat ilçesinde görmekten mutlu olduğunu belirtti.
              Kaymakam Ahmet Dilsiz “Yapılan toplantıda ağırlık olarak KÖYDES çalışmaları ele alındı. KÖYDES’in Adıyaman genelinde çok başarılı bir şekilde yürütüldüğü ve 2009 yılında da planlanan çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarından olan yol, su ve diğer altyapı sorunlarının en asgariye ineceği belirtildi. Sayın Valimiz konuyla ilgili olarak kurum yetkililerinden bilgiler aldılar ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmetleri imkanlar ölçüsünde ve öncelik sırasına göre planladıklarını, hizmetin demokratik, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla sürdüreceklerini ifade ettiler.” şeklinde konuştu. 
Kaymakam Dilsiz, KÖYDES toplantısından sonra yine Vali Ramazan Sodan Başkanlığında aylık il emniyet ve asayiş toplantısının da Samsat ilçesinde yapıldığını sözlerine ekledi.



Gönderen Editör, Pazartesi, 05 Ocak 2009 13:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri