Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAĞLIK PERSONELİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR   
SAĞLIK PERSONELİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi personeli eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Mustafa Kara yaptığı açıklamada Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine yönelik olarak kuş gribi hakkında bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

 

Dr. Kara, “Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Şenay Kilinç ve Esme Karakuş başta olmak üzere bütün personelin eğitim çalışmalarında özverili ve gayretli çalışmaları ile eğitim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu sayede çevrede örnek gösterilen ilçe konumuna geldik. Bu anlamda personelimi kutluyorum.” dedi.

 

Kara son olarak yapılan eğitim çalışmasında, Samsat ilçesinin göçmen kuşların uğrak ve konaklama yeri olmasından dolayı kuş gribi konusunun işlendiğini belitti.

 

Kara, “Personelimiz tarafından kuş gribinin ne olduğu ve ne gibi belirtilerinin olduğu anlatılmış, kanatlı hayvanlarda ani ölümler ve insanlarda soğuk algınlığına benzer rahatsızlıkların olması durumunda en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması ve ihmal edilmemesi gerektiği anlatılmıştır. Vatandaşlarımızı bilgilendirici eğitim çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz.”

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 24 Aralık 2008 16:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri