Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ “SAMSAT İLÇESİ KÜLTÜREL VARLIKLARI İLE TURİZM KENTİ OLMAYA ADAY”   
SAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ “SAMSAT İLÇESİ KÜLTÜREL VARLIKLARI İLE TURİZM KENTİ OLMAYA ADAY”

           Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz Samsat ilçesinin birçok medeniyete başkentlik ettiğini, bu kültürel mirasın değerlendirilerek turizm kenti olmaya aday olduğunu söyledi.

 

            Samsat ilçesini ziyaret eden Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Eski Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Prof Dr. Sabri Orman, Prof Dr. Talha Gönüllü, Doc. Dr. Sait Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Ömer Özkartal ve Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan Kaymakam Ahmet Dilsiz’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

 

            Bayhan yaptığı açıklamada Adıyaman’ın kültürel değerlerinin ön plana çıkarılarak turizme kazandırılması gerektiğini, Adıyamanlılar Vakfı olarak üstümüze düşün görevi yerine getireceklerini ifade etti.

 

            Mahmut Göksu ise yaptığı açıklamada kabri Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinin restorasyonu ve çevre düzenlemesinin bitirilerek halkımızın istifadesine sunulması çalışmalarının başladığını bunun Adıyaman ve Samsat ekonomisi ve kültürüne olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

 

 

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada ülkemizin seçkin akademisyen ve bürokratları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

            Dilsiz, “İnsanlığın doğuşundan bu güne kadar çeşitli medeniyetlere beşiklik etmiş, tarihin yazıldığı bu topraklar doğal olarak çok zengin bir kültürel mirası sahiptir. Bu mirasın korunması kararlılık ve azmindeyiz. Böylece Samsat ilçemiz bir turizm kenti olmaya adaydır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

KAYMAKAM AHMET DİLSİZ'İ ZİYARET EDEN MİSAFİRLER ESKİ SAMSAT FOTOĞRAFINI İNCELEYEREK ESKİ SAMSAT HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

 

 

 


Gönderen Editör, Cuma, 10 Ekim 2008 11:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri