Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSOKAKTA KALAN VATANDAŞA KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI   
SOKAKTA KALAN VATANDAŞA KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Bekir Aydın (39) isimli vatandaş üç çocuğu ile birlikte Ramazan ayında sokakta kalınca Kaymakamlık mağdur aileye sahip çıktı.

 

İşsiz ve fakir olan Bekir Aydın isimli vatandaş yaşamını sürdürdüğü bir inşattan da çıkarılınca Belediyeye ait ağaçlık alanda yaşam mücadelesi vermeye başladı.

 

 

 

Ev kirasını karşılayamadığı için müstakil ev bulamayan ve eşi rahatsız olduğu için ortak kullanılan evlerin de kendisine kiraya verilmediğini belirten Bekir Aydın, baba olmaktan utanç duyduğunu, durumu çocuklarına anlatmakta güçlük çektiğini ancak, devletin şefkatli elinin gecikmediğini söyledi.

 

Aydın, “Ev kirasını ödeyemediğim için bir inşatta barınıyordum. İnşaat sahibi inşaatını bitirip kendisinin kullanacağını belirtmesi üzerine ucuz kiralık ev aradım. Ancak eşimin rahatsızlığı nedeniyle kimse bana ev vermek istemiyor. Müstakil evleri de kiralamaya durumum el vermiyordu.” dedi.

 

Bekir Aydın, “Bu Ramazan ayında başımızı sokacağımız bir evimizin olmaması ailemi mağdur etti. Bir çocuğum okula gidiyor. dışarıda kalınca elektrik, su, lavabo, banyo hizmetlerinde sıkıntı yaşıyorduk.” diyerek mağduriyetini dile getirdi.

 

Aydın, “Kaymakamlık durumumuzu öğrenince gece gelip bizi aldılar. Bir yıllık kira paramız karşılandı. Ayrıca aynı gün gıda yardımında bulunuldu. Sayın Kaymakamımız bize yardımcı olacağını ve imkanlar ölçüsünde bizlerin mağdur edilmeyeceğini söyledi. Allah Devletimizi ve milletimizi korusun. Sayın Kaymakamımız ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuyla ilgili olarak Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın mağduriyetini aynı gün içerisinde öğrendik. Anında ailenin barınabileceği bir yer temin ettik. Kendisine gerekli ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk.Bundan sonra da Vakıf imkanları ölçüsünde yardımlarımız sürecektir.” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 20 Eylül 2008 20:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri