Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ GÖREVE BAŞLADI…   
SAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ GÖREVE BAŞLADI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesine atanan Kaymakam Ahmet Dilsiz göreve başladı.

 

Hükümet Konağı girişinde Kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Dilsiz makamında tebrikleri kabul etti.

 

Giresun ili Yağlıdere ilçesinden atanan Samsat Kaymakamı Dilsiz yaptığı açıklamada, “İnsanlığın doğuşundan bu güne kadar çeşitli medeniyetlere beşiklik etmiş, tarihin yazıldığı topraklarda Kaymakam olarak görev yapacak olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum.” dedi.

 

Görev yaptığı süre içerisinde Şeyh Edebali’ nin Osman Gazi’ye yaptığı “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” vasiyeti doğrultusunda bir yönetim anlayışı içerisinde olacağını belirten Kaymakam Dilsiz “İnsanımızın daha iyi standartlarda yaşayabilmesi ve mevcut sıkıntılarının en aza indirilmesini sağlayacak her türlü çalışma ve gayretin içerisinde, onların dertleriyle dertlenen bir anlayış çerçevesinde, bütün mesai arkadaşlarımın fikirlerini önemseyerek, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcilerinin katılımını sağlayan bir idarecilik anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

KAYMAKAM AHMET DİLSİZ’İN ÖZGEÇMİŞİ

 

 

            1979 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. 2002 Mart ayında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun odu.

 

28 Temmuz 2004 Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Eskişehir Beylikova, Kırıkkale Karakeçili ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 9 ay süre ile Fransa'da Dil Eğitimi aldı. Mart 2007'de 91. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Giresun Yağlıdere Kaymakamlığına atandı.

 

Son kararname ile Samsat ilçesine atanan ve 15.09.2008 tarihinde Samsat Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Ahmet Dilsiz evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

 

 


Gönderen Editör, Pazartesi, 15 Eylül 2008 20:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri