Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM MAHMUT KAŞIKÇI SAMSAT’TAN UĞURLANDI   
KAYMAKAM MAHMUT KAŞIKÇI SAMSAT’TAN UĞURLANDI

         Şırnak Vali Yardımcılığına atanan Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı tertiplenen veda yemeği ile uğurlardı.

 

 

          Verilen yemeğe Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Samsat İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, İl ve İlçelerden bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

               Törende Samsat Belediyesi adına Başkan Abdulkadir Aslan, Ziraat Odası Başkanlığı adına Hidayet Daş, İlçe Tarım Müdürlüğü adına İlçe Müdürü Suphi Daş, Bütün Kamu Çalışanları adına Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, Merkez İlköğretim Okulu Aile Birliği adına Okul Müdürü Mashar Aktaş ve TEMA Vakfı adına İlçe Sorumlusu Fahrettin Çelik Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’ya Samsat ilçesindeki başarılı çalışmalarından dolayı birer plaket verirken, Kahta Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Grup Başkanlığı personelince hediyeler verildi.

 

 

            Ayrıca Kaymakam Kaşıkçı’ya Samsat Belediye Meclisinin almış olduğu karar gereğince fahri hemşerilik beratı verildi.

 

            Beratta şu görüşlere yer verildi. “İlçemizde yaklaşık iki yıldan beri  görev yapan Kaymakamımız Sayın Mahmut Kaşıkçı’ nın bu süre içerisinde ilçemizin sorunlarının çözümü için gece gündüz özverili bir şekilde çalıştığını, anayasa ve yasalarımız çerçevesinde hareket ederek herhangi bir ayrım yapmadan dürüst bir yönetim örneği sergileyerek ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik açılardan gelişmesine katkıda bulunduğunu, devamlı olarak birlik ve beraberlikten yana olduğunu, ilçemizde bulunan tarihi değerlerinin korunması ve turizme kazandırılması amacıyla büyük çaba sarf ettiğini, ilçemizde ikamet eden özürlü, dul ve yaşlı vatandaşlar ile bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde bizzat ziyaret ederek sosyal güvencelerinin sağlanmasında bizzat öncülük ettiğini devlet vatandaş işbirliğini sağlayarak bu konuda örnek bir devlet adamı olduğunu, ilçemizdeki devletin kapılarını sonuna kadar halkımızın hizmetine açarak vatandaşlarımızın sorunları ile bizzat ilgilendiğini, toplumun bütün kesimleri ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu devamlı olarak dürüstlükten ve adaletten yana tavır içerisinde olduğunu belirtmiş olup, Samsat Belediye Meclisi olarak ta  bu görüşlere aynen katılarak hemfikir olduğunu, ilçemiz Kaymakamı Sayın Mahmut KAŞIKÇI’ nın dürüstlüğü, çalışkanlığı ve tarafsızlığı konularında ilçemiz halkı tarafından da taktirle karşılandığı bütün meclis üyeleri tarafından da sözlü olarak beyan edilmiş olduğundan istek yerinde görülerek ilçemiz Kaymakamı Sayın Mahmut Kaşıkçı’ ya 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (r) fıkrası gereğince FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI verilmesine karar verilmiştir.”

 

 

            Kaymakam Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada Samsat ilçesindeki iki yıllık görev süresi içerisinde ekip ruhuyla çalışarak başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

            Kaymakam Kaşıkçı, “13 Kasım 2006 tarihinde başladığım Samsat Kaymakamlığı görevinden Şırnak Vali Yardımcılığına atanmam dolayısıyla 4 Eylül 2008 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

 

 

           Samsat’ta görev yaptığım süre içerisinde tarafsız, adil, dürüst ve hizmet üretme gayreti içerisinde oldum. Ülke kalkınmasının yolunun insana yapılacak yatırıma bağlı olacağının bilinciyle eğitim projelerine ağırlık verdim ve özellikle ilçemizde eğitimin gelişmesi için çalıştım.

 

           İnsanımızın bulunduğu yerde gelir elde etmesi ve iş imkanı yaratılması amacıyla tarımda alternatif ürün çalışmalarına ilişkin tarımsal projeler üretildi ve bu projelerden bir kısmının uygulanması tamamlandı, bir kısmının ise devam ediyor. Bu proje ve çalışmaların Samsat’ta olumlu anlamda büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.

 

 

           Toplumumuzun en yardıma muhtaç kesimi olan yaşlı ve özürlü insanlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik sosyal hizmet çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmanın en dezavantajlı kesimine yönelik şartların iyileştirilmesine yönelik ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanıyorum.

 

           Esasen takdiri kadirşinas Samsat halkı yapacak olan ve burada bahsetmeye gerek duymadığım hizmetlerin yürütülmesinde en büyük destekçimiz Samsat halkı, değerli mesai arkadaşlarım, meslek örgütleri ve basınımız olmuştur. Destek olan her kese teşekkür ediyorum.

 

 

            Samsat’tan ayrılırken tüm Samsatlılara sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyor arz-ı veda ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

               Kaymakam Mahmut Kaşıkçı oluşturulan konvoyla Adıyaman çıkışına kadar izlendi ve duygulu bir şekilde uğurlandı.

  
  
  
  
  
  
  
                         




Gönderen Editör, Cuma, 05 Eylül 2008 17:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri