Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİSMAİL GAZİ ERKEKLİĞE ADIM ATTI   
İSMAİL GAZİ ERKEKLİĞE ADIM ATTI

             Samsat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Memuru ve Samsat Anadolu Ajansı Muhabiri Fahrettin Çelik’in oğlu İsmail Gazi Çelik Samsat ilçesinde yapılan sünnet töreniyle erkekliğe adımını attı.

 

            Samsat’ta iki gün süren muhteşem düğün törenin ardından sünnet olan İsmail Gazi’nin kirveliğini Mehmet Dağ yaptı.

 

 

            Sünnet törenine Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Vekili Baykan Sarıkaya, Adıyaman’da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İskender Korkut, Gazeteci-Yazar Erdal Özkaynar, Adıyaman’da olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gökhan Deniz, Haber Servisi Sorumlusu Kamer Ulucan, Muhabir M.Cevher Akbaş, Kahta Anadolu Ajansı Muhabiri Tevfik Parlak katıldılar.

 

 

            Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Samsat’tan çok sayıda davetliğinin katıldığı düğün törenine Adıyamanlı Türk Halk Müziği Sanatçımız Mehmet Aslan Doğan Müzik Grubu eşliğinde söylediği şarkılarla renk kattı.

 

            Ayrıca, İl Genel Meclis Üyesi M. Avni Kuştepe, İl Tarım Müdür Yardımcısı Mahmut Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir, Köy ve Mahalle Muhtarları, diğer kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, esnaflar, akraba ve arkadaşlarının katıldığı törende GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Işıldak, Mercan TV Genel Müdürü Necati Atar, Gazeteci-Yazar Naif Karabatak, Gazeteci-Yazar Mehmet Kandemir İhlas Haber Ajansı Adıyaman Temsilcisi Ahmet Arslantaş ile Türkiye’nin dört bir yanından TEMA Vakfının il ve ilçe temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tebrik mesajları yayınladı.

 

 

 

  

 

 




Gönderen Editör, Salı, 29 Temmuz 2008 11:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri