Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ IŞIK SAMSATLILARLA VEDALAŞTI   
VALİ IŞIK SAMSATLILARLA VEDALAŞTI

             Adıyaman Valisi Halil Işık son Valiler kararnamesi ile Merkez Valisi olarak atanması nedeniyle Samsatlılarla vedalaştı.

 

            Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda Vali Işık için vedalaşma töreni düzenlendi. Törene Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

            Buradaki törende bir konuşma yapan Kaymakam Kaşıkçı, Samsat ilçesinde görev yaptığı 18 aylık süre içerisinde Vali Işık’tan yakın ilgi ve destek gördüklerini, yapılan proje ve çalışmalarda kendilerine yardımcı olduklarını söyledi. Kaşıkçı, şahsı ve ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Samsat halkı adına Vali Işık’a teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

 

           Vali Işık ise yaptığı açıklamada Adıyaman’da çalıştığı süre içerisinde Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve hukuka uygun olarak hakkaniyet içerisinde görev yaptığını söyledi.

 

           Vali Işık “Bir çok alanda başarı ödülleri aldık. Bu ödüller ne kadar yerinde çalıştığımızın birer göstergeleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmaların olumlu netice vermesinden dolayı mutluluk içerisindeyim. Samsat’ın köylerini gezdiğimizde vatandaşlara sorunlarını sorunca ‘sorunumuz yok’ cevabını aldığımda çok mutlu oldum. Köydes projelerini başarı ile yürüttük. Sürekli bize tahsis edilen ödenekle daha fazla iş yapabilmenin çabası içerisinde olduk.” dedi.

 

           Vali Işık Eski Samsat’ın sular altında kalmasından bu yana şimdiki yerleşim biriminin artık bir şehir görünümüne kavuştuğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

           Işık, Yeni Samsat’ın kuruluş aşamasında Kahta Kaymakamı olarak görev yaptığını ve İmar Komisyonunda görev aldığını belirterek, Samsat ilçesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

 

           Işık, Merkez Valisi veya başka görevlerde de Adıyaman’a hizmet etmekten büyük haz duyacağını çünkü Adıyaman’ı ikinci vatanı olarak gördüğünü sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 May 2008 15:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri