Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGÖNÜLLÜ LİDER ANNELERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ   
GÖNÜLLÜ LİDER ANNELERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde gönüllü lider annelerine teşekkür belgesi ve tespit edilen 18 anneye çeşitli hediyeler verildi.

 

           80. Yıl Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve bazı kurum amirlerinin katıldığı törende Samsat Toplum Sağlığı ve Aile Planlaması bünyesinde “Anneden Anneye Destek ve Anne Sütünün Özendirilmesi Projesi” kapsamında göstermiş oldukları örnek çalışmalar ve “Gönüllü Lider Annelik” uygulamasındaki katkıları nedeniyle teşekkür belgeleri verildi.

 

            Lider Anne olarak seçilen Müfide Ercemal, Selma Kandemir, Münevver Ertan, Ayşe Güngör ve Rukiye Sönmez’e belgelerini veren Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı annelerin yaşamımızda en kutsal ve eli öpülecek değerler olduklarını söyledi.

 

           Kaşıkçı, “Yılın annesi gibi bir kavramın içine bütün anneleri dahil ediyorum. Bütün anneler cefakar, fedakar, ve değerlidir. Bu törendeki amacımız yılın annesini ödüllendirmekten öte ilçemizdeki bütün anneleri bir araya getirmek, kaynaşmalarını sağlamaktır. Onların ellerini öperek sevgimizin ifadesi olarak onlara çiçek sunmaktır. Bütün annelerin önünde saygı ile eğiliyorum.” şeklinde konuştu.

 

          Program kapsamında 18 anneye de birer gül sunularak çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Kaymakam Kaşıkçı eşi Hatice kaşıkçıya çiçek vererek anneler gününü kutladı.

 

 

   

 

  

   

  

   

  

  

   

  




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 May 2008 13:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri