Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSINAV ÖNCESİ MORAL GEZİSİ   
SINAV ÖNCESİ MORAL GEZİSİ

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ortaöğretim Kurumları Sınavlarına hazırlanan ve deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilere Gaziantep’te hayvanat bahçesi, bir fen lisesi ve alışveriş merkezleri gezdirildi.

 

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “OKS Sınavına Hazırlık ve Eğitime Destek Projesi” kapsamında öğrencileri ödüllendirmek ve sınava motive etmek amacıyla gezi düzenlediklerini açıkladı.

 

          Kaymakam Kaşıkçı, “Maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen öğrencilere OKS sınavına hazırlanma olanağı sağlama amacıyla daha önceki yıllarda kendi imkanlarımızla açtığımız kursların kaynak, araç-gereç ve donanım açısından yeterli olmaması nedeniyle istediğimiz başarı düzeyine ulaşılamıyordu. Bu proje öğrencilerimize OKS’ye en iyi şekilde hazırlanabilme olanağı sağlama hedeflenmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizi ödüllendirmek ve sınava motive etmek amacıyla Gaziantep iline gönderilip çeşitli yerler gezdirilmiştir.” dedi.

 

           Kaymakam Kaşıkçı 125 öğrencinin 12 idareci ve öğretmen gözetiminde geziye gönderildiğini, eğitimde fırsat eşitliğini sağlama ve başarının yakalanması için gerekli bütün olanakları kullanacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

  

  

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 May 2008 08:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri