Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YAPILAN İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI SONA ERDİ   
SAMSAT’TA YAPILAN İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI SONA ERDİ

       Samsat ilçesinde okullar arası rekabeti geliştirerek eğitim ve öğretim seviye ve kalitesini yükseltmek, sosyal ve kültürel etkinlikleri yaygınlaştırmak, okullar arasında iletişimi ve bilgi alışverişini arttırmak amacıyla düzenlenen bilgi kültür yarışması tamamlandı.

            Birleştirilmiş sınıflı 16 okul dört ayrı grupta mücadele ettiler, bu okullardan Doğanca, Kovanoluk, Göltarla ve Yarımbağ köy okulları grup birincisi olarak yarıştılar ve Doğanca İlköğretim Okulu bu kategorinin birincisi oldu.

            Bağımsız İlköğretim Okullarının ise 4,5,6,7 ve 8. sınıfları birbirleriyle yarıştılar. 5. sınıflardan Z.Aslan İlköğretim Okulu birinciliği alırken, diğer 4,6,7 ve 8. sınıflar kategorisinde Merkez İlköğretim Okulu birinci oldu.

            Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan yarışmaların finaline Kaymakam Doğan Demirdaş da katıldı. Kaymakam Demirdaş, asıl yarışmanın 1 ay sonraki LGS sınavları olduğunu, okulların başarısını takip edeceğini vurgulayarak, yarından itibaren okul idarecileri ve öğretmenlerin okul başarı durumlarını masaya yatırarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir rapor halinde sorunlar ve çözüm önerilerini sunmalarını istedi ve  yarışma sonunda bütün öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında birinci gelen okulların ödüllendirileceğini açıkladı.




Gönderen Editör, Çarşamba, 10 May 2006 18:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri