Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERUZUNTEPE İLKÖĞRETİM OKULU TÜRKİYE’NİN İLK KÖY SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNİ AÇTI   
UZUNTEPE İLKÖĞRETİM OKULU TÜRKİYE’NİN İLK KÖY SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNİ AÇTI

           Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Uzuntepe Köyünde, Türkiye’ de bir ilki başarılarak köy okulları arasında Türkiye’nin ilk Okul Spor Kulübü Derneğinin kurulduğu bildirildi.

 

           Halk oyunları, badminton, Atletizm, Yüzme, Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, Hentbol, Voleybol, Satranç, ve Yelken dallarında faaliyet verecek olan kulüp, il genelinde Halk Oyunları yarışmalarında gençler dalında il dördüncüsü olması nedeniyle bir tören düzenlendi.

            Törene Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Dursun, Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilcisi Şah İsmail Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Burada bir konuşma yapan Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, öğrencilere gerek eğitim ve gerekse öğretimde daha çok çalışmaları, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını istedi.

            Kaşıkçı, “Başarının yolu çok çalışmaktan geçer. Hayat sadece ders kitaplarından ibaret değildir. Uzuntepe İlköğretim Okulu bir çok alanda öncü okulumuz olmuştur. Başarılarının devamını diliyor, öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

            Törende, halk oyunları jüri özel ödülünü alan ve dördüncülük elde eden ekibe madalyaları takılarak, Türkiye’nin ilk köy okulu spor kulübü olması nedeniyle de bir kupa verildi. Samsat Kaymakamlığınca ise öğrencilere birer takım eşofman hediye edildi.




Gönderen Editör, Cuma, 04 Nisan 2008 14:48, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri