Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SAĞLIK MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ…   
SAMSAT SAĞLIK MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ…

           Samsat ilçesinde 152 nolu bölgenin Aile Hekimi Dr. Şenay Geban Besni ilçesine Aile Hekimi olarak atandı.

 

           Dr. Geban için 80. Yıl Sosyal Tesislerinde bir veda töreni tertiplendi. Törende bir konuşma yapan Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Adıyaman bölgesinde aile hekimliği uygulamasının en iyi yürütülen yerlerin başında Samsat ilçesi geldiğini ifade etti.

 

           Kaymakam Kaşıkçı, bu başarının Aile Hekimleri ve ilgili personelin özverili bir şekilde çalışması sonucu elde edildiğini kaydetti.

 

              Kaşıkçı; “Hiçbir başarıyı tamamlanmış bir başarı olarak görmüyoruz. Daima daha ileriye, daha iyiye doğru yapılması gerekenler olduğuna inanıyoruz. Şunu memnuniyetle ifade etmek isterim ki, Aile Hekimliği uygulaması ilçemizde çok başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Sağlık personelimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Samsat ilçesindeki görevini layıkıyla yapan ve Besni ilçemize atanan Doktor Şenay Geban’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum ve ilçemize yeni atanan Doktor Sinan Altay’a da başarı dileklerimle hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

            Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan ise yaptığı konuşmasında sağlık teşkilatı içerisinde hiyerarşik yapıya önem verildiğini ve karşılıklı iyi iletişim sayesinde başarılı bir performans sergilendiğini kaydetti.

 

             Dr. Çalğan; “Bir yılı aşkın bir süredir Samsat ilçesinde görev yapan Doktor Şenay Geban’ın meslek ilke ve ahlak değerleri içerisinde hizmet etmiş, Samsat ilçesindeki görevini başarı ile tamamlamıştır. Bundan sonraki görevlerinde de başarılı olacağına inancım tamdır. Kendisine başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

             Dr. Şenay Geban ise görev süresi içerisinde yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen başta ilçe Kaymakamı olmak üzere kamu kurum ve kuruluş çalışanları ve Samsat halkına teşekkür ederek bütün herkese mutluluklar dileyerek haklarını helal etmelerini istedi.

 

            Samsat 80. Yıl Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda törenine Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı A.Kadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sağlık personeli katıldı.

 

  

  

  

 




Gönderen Editör, Salı, 25 Mart 2008 13:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri