Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER41 KERE MAŞALLAH   
41 KERE MAŞALLAH

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Ortaöğretim kurumları Sınavları (OKS) denemelerinde başarılı olan öğrencilere birer çeyrek altın dağıtıldığı bildirildi.

 

Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada, daha önce verdikleri söz uyarınca geçen ay yapılan OKS deneme sınavlarında başarılı olan 33 öğrenciye birer çeyrek altın hediye ettiklerini ve bu ay içerisinde yapılan sınavlarda ise başarılı olan öğrencilere 41 adet çeyrek altın dağıtıldığını belirtti.

 

Kaşıkçı, ''İlçemizde eğitim kalitesini arttırmak için yapılan kitap, dergi ve doküman yardımlarının yanı sıra öğrencileri motive etmek amacıyla ödüllendiriyoruz. Daha önce söz verdiğimiz üzere ilköğretim 6,7 ve 8. sınıflarda OKS deneme sınavlarında il genelinde dereceye girenler, her okulun birincileri ve bütün sınıflardan ilçe genelinde ilk beş sıraya girenlere birer çeyrek altın hediye ettik'' dedi.

 

Anadolu ve Anadolu Öğretmen liselerine ilçeden daha fazla yerleştirme sağlayabilmek amacıyla etüt merkezi oluşturarak hafta sonu kurslar düzenlendiklerini ve öğrencilerden ücret almadan eğitim kalitesinin yükseltilmesi için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını belirten Kaşıkçı bundan sonraki deneme sınavlarında da ödüllendirmelerin devam edeceğini söyledi.

 

Kaşıkçı, bundan sonra yapılacak sınavlarda da aynı şekilde başarılı olan öğrencileri ödüllendireceklerini ve yıl sonunda genelde başarılı olan öğrencileri ise il dışına geziye götürüleceklerini kaydetti.

 

Altın dağıtım töreni nedeniyle verilen yemeğe Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve eşi Hatice Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, İlçe Emniyet Amiri Nadir Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, Adıyaman 4. grup ilköğretim müfettişleri, kurslarda görev alan öğretmenler ve başarı gösteren öğrenciler ile velileri katıldı.

 

 

 

  

 

  

 

   

 

  

 

  

 

  

 

   

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Mart 2008 18:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri