Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KAŞIKÇI: -''VELİLER KARNELERİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ''   
SAMSAT KAYMAKAMI KAŞIKÇI: -''VELİLER KARNELERİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ''

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, öğrenci velilerinin karneleri çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Kaymakam Kaşıkçı, ilçeye bağlı Çiçek köyünde bulunan okulda yapılan karne dağıtım törenine katıldı.

            Kaşıkçı, burada yaptığı konuşmada, velilerin karnelerdeki notlardan dolayı kızgınlıklarını hissettirmemeleri ve aynı şekilde sevinçlerini fazla abartmamaları gerektiğini anlattı.

            Kaşıkçı, ''öğrenciler ve veliler bu karneleri iyi değerlendirmeli, ona göre hareket etmelidir. Başarı veya başarısızlığın nedenleri üzerinde düşünülmesi gerekir. Genç bir nüfusumuz var ve bizim en büyük yatırımımız çocuklarımıza ve onların eğitimine olmalıdır'' diye konuştu.

             Kaymakam Kaşıkçı, yaptığı konuşma sonrasında, öğrencilere karnelerini dağıttı, başarılı olan öğrencilere kitap ve değişik armağanlar verdi.

            Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Yusuf Kandemir, İlçe Emniyet Amiri Nadir Arıkan, Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş katılarak öğrencilere karnelerini dağıttılar.

            KARNE ALMADAN KARNE DAĞITTI

            Samsat ilçesi Çiçek köyü karne dağıtım törenine Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın oğlu dört yaşındaki Alpkaan Kaşıkçı’da katıldı.

            Okula henüz gitmeyen Alpkaan hayatında hiç karne almadan öğrencile karne dağıttı. Sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunan Alpkaan karne ile birlikte abi ve ablalarına kitap hediye ederek, okul öğrencilerinin hepsinin kullanımı için ise bir futbol topu hediye etti.




Gönderen Editör, Pazar, 27 Ocak 2008 15:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri