Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SAĞLIKÇILAR EĞİTİMCİLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM VERDİ   
SAMSAT’TA SAĞLIKÇILAR EĞİTİMCİLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM VERDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “İlk Yardım ve İlk Müdahale” konulu mahalli hizmet içi seminer düzenlendi.

 

Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda verilen seminere ilçe merkezi ve köylerinden toplan 130 öğretmenin katıldığı belirtildi.

 

Samsat Toplum Merkezi Acil Tıp Teknisyenleri tarafından verilen seminerin üç gün içerisinde toplam 18 saat sürdüğü ifade edildi.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş “2008 yılı mahalli hizmet içi eğitim seminerlerinin ilkini ilk yardım ve ilk müdahale olarak planlamamızın amacı başta öğretmenlerimizi bu konuda eğiterek öğrencilerimizin tümüne ve halkımıza doğru bilgiler sunabilmektir.” dedi.

 

Aktaş,  “Teorik ve uygulamalı olarak verilen seminerde İlk yardım temel bilgileri, Kanamalar, Yaralanmalar, Yanık, Donma, Sıcak Çarpmalarında İlk Yardım, İlk Müdahale, Kırık çıkık, Burkulma, Zehirlenme, Hayvan Isırıkları, Boğulma, Göz-Kulak-Buruna yabancı cisimlerin kaçması, Hasta-Yaralı Taşıma teknikleri konuları işlendi” şeklinde konuştu.

 




Gönderen Editör, Salı, 08 Ocak 2008 07:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri