Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA BAYRAM KUTLAMALARI…   
SAMSAT’TA BAYRAM KUTLAMALARI…

            Samsat ilçesinde Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, protokol üyeleri, kamu kurumu ve kuruluş temsilcileri önce vatandaşlarla, peşinden askerlerle ve en son olarak ta polis teşkilatıyla bayramlaştı.

 

           80. Yıl Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayram kutlamasına kamu kurum ve kuruluş çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

           Kaymakam Kaşıkçı törendeki konuşmasında, Bayramların, halk dayanışması, sosyal barış ve milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olduğunu, küskünlerin barıştığı, rahmet ve şefkatin yoğunlaştığı nadide günler olduğunu söyledi.

 

             Kaymakam Kaşıkçı, “Gerek Samsat’ta ikamet eden ve gerekse ilçemiz dışında oturan Samsatlıların, Türkiye’nin parlak geleceğine karşı içerde ve dışarıda milli birlik ve bütünlüğümüze saldırılarla mücadele içerisinde bulunan kahraman Mehmetçiğin ve iç güvenliğimizi sağlayan polis teşkilatımızın bayramını tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemize, milletimize, İslam Dünyası ile tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

            Daha sonda İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek görevli askerlerle bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet edildi. Son olarak İlçe Emniyet Amirliği ziyaret edildi ve polislerle yapılan bayramlaşma ile program sona erdi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 20 Aralık 2007 14:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri