Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ANNELERE YÖNELİK ÇAYLI TOPLANTI…   
SAMSAT’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ANNELERE YÖNELİK ÇAYLI TOPLANTI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde sağlık çalışanları tarafından anne ve anne adaylarına yönelik çaylı sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

 

80. Yıl Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda bir koşuma yapan Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan “Anneden anneye Destek Projesi” kapsamında anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu toplantıya anne ve anne adaylarının ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu söyledi.

 

Anneler ile sosyal ilişkilerin iyi düzeyde olmasının projenin başarılı olmasına katkı sağlayacağını ifade eden Dr. Çalğan projenin başarılı olması için başta projenin uygulayıcısı olan Ebe Şenay Kilinç olmak üzere bütün Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarının katkısı olduğunu söyledi.

Dr. Çalgan anneleri bir araya getirerek emzirme deneyimlerini paylaşmak, sorunlarına birlikte bilimsel çözümler üretmek, doğru ve bilinçli emzirmenin önemini kavratmak amacındaki bu sosyal projenin başarılı olması için bütün personeli ile birlikte azim ve kararlılıkla çalıştıklarını ve eğitim çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.   




Gönderen Editör, Cuma, 14 Aralık 2007 17:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri