Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA DERİ TOPLAMA FAALİYETLERİ   
SAMSAT’TA DERİ TOPLAMA FAALİYETLERİ

           Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Kurban Bayramı ve sonrasında Türk Hava kurumu (THK) dışındaki dernek, vakıf ve benzeri kuruluşlar ile kişilerin deri toplamasına kesinlikle izin verilmeyeceğini bildirdi.

 

           Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklama Yardım Toplama Esas ve Usulleri hakkındaki kanun hükümlerince Samsat ilçesinde THK şubesi olmadığından Kaymakamlıkça görevlendirilen elemanlarca deri toplanacağını ifade etti.

 

              Kaşıkçı, “Derilerin özellikle bölücü, yıkıcı ve irticai kişi veya grupların eline geçmemesi için azami çaba sarf edilecektir. Bu anlamda gerekli bütün tedbirler alınmıştır. Kurban kesiminde hijyen ve çevre temizliğine dikkat edilmesine özen gösterilecektir. Deri toplama çalışmaları kapsamında ilçe komitesi kurulmuş, ilgili bütün personelle toplantılar yapılmış, görevlendirmeler yapılmış ve güvenlik güçlerimiz olası bir olumsuzluk karşısında müdahale edebilecek şekilde hazırlıklarını tamamlamıştır.” dedi.

            Kaymakam Kaşıkçı Deri gelirlerinin Kızılay, sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumu, Diyanet Vakfı, THK ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında bölüştürüldüğünü, bu nedenle vatandaşların duyarlı davranması gerektiğini ifade etti.




Gönderen Editör, Cuma, 14 Aralık 2007 13:20, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri