Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YOKSUL VATANDAŞLARA YARDIM YAPILIYOR   
SAMSAT’TA YOKSUL VATANDAŞLARA YARDIM YAPILIYOR

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yardıma muhtaç ailelere gıda paketleri dağıtılıyor.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başdanışmanı Sümeyye Selvican Şafak, başka yerlerdeki hayırseverlerin desteği ile Samsat ilçesinde yüzlerce aileye Ramazan paketi dağıttı. Gece gündüz kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışan Şafak, Samsat ilçesinde ‘Gariban Anası’ olarak adlandırılıyor.

Yaptığı yardım çalışmalarını değerlendiren Sümeyye Selvican Şafak, hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü görevi gördüklerini belirterek, bu vatandaşların duaları ve gözlerindeki ışıltının bütün yorgunluklarını unutturduğunu ifade etti.

Şafak açıklamasında, "Her sene Ramazan ayı öncesinde hayırsever vatandaşlarımızı ve sahada yaptığımız çalışmalar ile yoksul ailelerimizi tespit ediyoruz. Yardım dağıtım işini de yine gönüllü kardeşlerimiz ile yapıyoruz. Topluma faydalı olacak her türlü hizmette kendimizi görevli sayıyoruz. Emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ise her yıl olduğu gibi bu yılda Samsat’ta yüzlerce garibanın yüzünü güldüren hayırsever Sümeyye Selvican Şafak’a teşekkür etti.




Gönderen Editör, Salı, 19 Nisan 2022 08:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri