Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇOCUK YAZAR ÖĞRENCİLERE BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI   
ÇOCUK YAZAR ÖĞRENCİLERE BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Doğanca köyünde eğitimlerini sürdüren ilkokul öğrencileri genç bir yazarın başarı öyküsünü, yazarın kendisinden dinlediler.

Türkiye’nin en genç yazarlarından olan 12 yaşındaki Hüseyin Mirhat Coşkun, kendisinden daha küçük öğrencilere başarı öyküsü, okumanın insana kattığı değer ve yazarlık yolunda gerçekleştirdiği çalışmalarını anlatarak, öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.

CHP Adıyaman Bölge Eğitim Koordinatörlüğü organizesinde, Üyenin Temel Siyasi Eğitimi çalışması kapsamında, "Sende Yapabilirsin" isimli proje gerçekleştirildi. Bu proje ile okur yazar buluşması ve peşinden kitap imza etkinliği ile söyleşi yapıldı.

Programa CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Bölge Eğitim Koordinatörü Kader Onuk, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Şube Müdürü Ali Tanrıverdi, Köy Muhtarı Abdullah Sönmez, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program sonrasında bir açıklama yapan Bölge Eğitim Koordinatörü Kader Onuk, başarılı bir proje gerçekleştirildiğini belirterek, öğrencilerin gözlerindeki pırıltının kendilerini de çok mutlu ettiğini kaydetti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet ise yaptığı açıklamada, CHP’ eğitim ve bilime son derece önem verdiğini, parti içinden başlayarak halka halka eğitim ağını genişletmeye çalıştıklarını ifade etti.

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise yaptığı açıklamada, çocuk yazarın diğer öğrenciler üzerinde olumlu etki bırakacağını belirterek, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Akın, "Okumak, insanın beyin ve zekâsını geliştiren, bireye kişilik kazandıran bir eylemdir. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmamız kaçınılmazdır. Mirhat Coşkun kardeşimiz genç yaşta kitaplar yazan örnek bir öğrencidir. Bu nedenle öğrencilerimiz ile bir araya getirilmesi önemli katkı sunacaktır. Kendisini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.















Gönderen Editör, Perşembe, 17 Mart 2022 07:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri