Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT MÜFTÜLÜĞÜNDE NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ   
SAMSAT MÜFTÜLÜĞÜNDE NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ilçe müftülüğünde nöbet değişikliği oldu.

 

Yaklaşık 3 yıldır Samsat ilçesinde Müftü olarak görev yapan Metin Kara, Kastamonu'nun Seydiler ilçe Müftüsü olarak atandı. Onun yerine ise Afyon İl Vaizi Yusuf Türk, Samsat İlçe Müftüsü olarak atandı.

 

Müftü Metin Kara'nın tayininin çıkması üzerine Samsat Kaymakamlığınca bir veda yemeği tertiplendi. Korona virüs tedbirleri nedeni ile sınırlı sayıda kurum amirinin davet edildiği yemeğe katılan Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Müftü Metin Kara'ya başarı belgesi ve kamu çalışanları adına  sahabe figürünün çizildiği bir plaket verildi.

 

Programda bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Alemdaroğlu, "İlçemizin her alanında kalkınması için çalışan kamu çalışanlarımızı tebrik ediyorum. İlçe Müftümüz ise bunlardan biri idi. Yeni görev yerinde de kendisine başarılar diliyorum" dedi.

 

Yeni Müftü Yusuf Türk'ü çiçek ile karşılayarak görevi devreden Müftü Metin Kara ise yaptığı açıklamada, "Sahabe Safvan bin Muattal’ın medfun bulunduğu Samsat ilçesinde göre yapmaktan büyük onur duydum. Bütün Samsatlı kardeşlerimizden helallik diliyorum ve göreve yeni atanan Müftümüz Yusuf Türk'e başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Nisan 2021 11:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri