Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT EL SANATLARINDA İDDİALI   
SAMSAT EL SANATLARINDA İDDİALI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde el sanatları ve hediyelik eşya yapımı ilgi görüyor.

 

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Samsat ilçesinde kadınların yaptıkları el sanatları ve hediyelik eşya yapımında iddialı olduklarını söyledi.

 

Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) usta öğretici ve kursiyerlerinin yaptıkları eserlerin sanal ortam ve pazarlarda satışlarının yapılmaya başlandığını ifade eden Samsat Belediye Başkanı Fırat, bu alanda iddialı bir ilçe olacaklarına inandığını söyledi.

 

 ÇATOM Usta Öğreticilerinden Zerrin Gürsoy'un yapmış olduğu, Sahabe Safvan bin Muattal figürünün işlendiği 3 boyutlu kağıt rolyef'i hediye olarak alan Başkan Fırat, "Kadınların sorunların farkına varmaları, tanımlamaları ve çözümü için fırsat oluşturduğu ÇATOM'da çocuk gelişimi, bilgisayar, kuaförlük ve tekstil kursların yanı sıra el sanatları yoğun olarak yapılarak pazarlanmaya başlandı. Toplumda kadını daha da güçlü hale gelmesi için sürekli arayış içerisindeyiz ve yeni projeler geliştirmek istiyoruz. ÇATOM Müdürümüz Enver Barin ve kurs hocalarımızı tebrik ediyor, bu anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Nisan 2021 11:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri