Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN'DA TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ÖRGÜTLENİYOR   
ADIYAMAN'DA TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ÖRGÜTLENİYOR

Mustafa Sarıgül'ün başlatmış olduğu Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) partileşmesi çalışması sürerken Adıyaman'da da örgütlendiği bildirildi.

 

Mustafa Sarıgül'ün başlatmış olduğu "Türkiye Değişim Hareketi"nin partileştirme kararı alması üzerine Adıyaman'da da örgütlendikleri ve Adıyaman'da kurucu il başkanlığı görevinin Mustafa Fırat'a verildiği açıklandı.

 

TDH Parti Kurucu Üyesi ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Zeynel Abidin Aktay tarafından görevlendirmesi tebliğ edilen Mustafa Fırat, Türkiye Değişim Hareketi'nin bir bireyi olmasından dolayı mutluluk duyduğunu, Adıyaman'da çok hızlı bir şekilde teşkilatlanarak, parti kuruluşundan itibaren ise resmen çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

 

Fırat, "Biz yıllardır Adıyaman siyasetinde var olduk. Sosyal demokrat çizgimiz ile halkımıza hizmet etmenin yollarını aradık. Mustafa Sarıgül, Türk siyasetinde önemli bir aktördür. Duruşu, kararlılığı ile bizlere önemli bir yol göstericidir. Çok yakın bir tarihte parti kuruluş dilekçemizi İçişleri Bakanlığı'na vermeyi planlıyoruz. Bende Adıyaman kurucu il başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum. Hızlı bir şekilde, çok önemli siyasetçi arkadaşlarımla teşkilatlanacağız. Ülkemize ve Adıyaman'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 12 Kasım 2020 06:24, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri