Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA OKS’ BAŞARILI OLACAK ÖĞRENCİLERE ALTIN VAADİ   
SAMSAT’TA OKS’ BAŞARILI OLACAK ÖĞRENCİLERE ALTIN VAADİ

 

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Ortaöğretim Kurumları Sınavları (OKS) deneme sınavlarında başarılı olacak öğrencilerin çeyrek altınla ödüllendirileceği belirtildi.

 

 

            Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul idarecileriyle Kaymakamlık Toplantı Salonunda eğitim konusu detayları ile konuşuldu.

 

 

                 Eğitim kalitesinin arttırılması için alınması gereken tedbirler olarak öğrencilere kitap ve doküman temin edilmesi, Halk Eğitim Merkezi tarafından hafta sonu kurslarının açılması, velilerle biri bir iletişine geçilmesi, okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi gibi konuların yanı sıra öğrencilerin teşvik edilmesi amacıyla ödüllendirilmeleri kararlaştırıldı.

 

 

               Kaymakam Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada Aralık ayı içerisinde yapılacak OKS deneme sınavlarında 6, 7 ve 8. sınıflardan ayrı ayrı olmak üzere okul birincisi olan öğrenciler ile ilçe genelinde ilk beş sırada yer alan öğrencilerin birer çeyrek altınla ödüllendirileceğini açıkladı.

 

 

             Kaymakam Kaşıkçı, “Öğrencilerimiz, yarınlarımızdır, ülkemizin gelecekleridir. En iyi yatırım olarak eğitime ve dolayısıyla çocuklarımıza yapacağımız yatırım olarak görüyoruz. Bu yıl 15 öğrencimizi Anadolu ve Anadolu Öğretmen Liselerine yerleştirdik. Önümüzdeki dönem için bu sayının ikiye katlanmasını hedefliyoruz. Eğitim için idare olarak bize ne tür görev düşerse hiç çekinmeden fedakarlık yapma azmindeyiz.” şeklinde konuştu.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 08 Kasım 2007 06:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri