Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖYLERDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖYLERDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde denetleyen Samsat Kaymakamı Halid Yıldız yetkililerden bilgi aldı.

 

Samsat İlçe Müftüsü Metin Kara, İlçe Özel İdare Müdürü Haşim Uçar ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fahrettin Çelik ile birlikte köylerde yürütülen çalışmaları denetleyen Samsat Kaymakamı Halid Yıldız, tespit ettikleri aksaklıkların anında çözümü için talimat verdi.  

 

Cami çevre düzenlemeleri, sundurma ve yolların stabilize kaplanması ile yaz kuran kurslarını denetleyen Yıldız, köylerin ihtiyaçlarının daha önce tespit edildiğini, buna göre ihale edilen işlerin yerinde görülerek, kamu harcamalarının yerinde ve önem sırasına göre harcanması için ilgili kişilerle birlikte denetimler gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda yeni aksaklıkların da tespit edildiğini belirtti.

 

Kaymakam Yıldız, "Yürüttüğümüz çalışmaları ilgili daire amirleri ve teknik personelle birlikte belli aralıklarla denetlemekte ve işlerin zamanında yapılması, eksiksiz yapılması konusunda uyarılar yapmaktayız. Depremin meydana getirdiği tahribatlara rağmen

vatandaşımızın huzur ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Vatandaşlarımız ile bir araya gelmekte, öneri ve sıkıntılarını dinlemekte, fikirlerinden istifade etmekteyiz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 27 Ağustos 2019 07:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri