Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER SAMSAT MERKEZ İÖO AİLE BİRLİĞİ TOPLANDI   
SAMSAT MERKEZ İÖO AİLE BİRLİĞİ TOPLANDI

             Adıyaman’ın Samsat ilçesinin en büyük okulu olan Samsat Merkez İlköğretim Okulu Aile Birliği toplandı.

 

 

             Samsat Kaymakamlığı Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan Birliğin 1. olağan toplantısına Okul idarecileri ve öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı.

 

 

                  Toplantıda bir açıklama yapan Okul Müdürü Mazhar Aktaş okul ve öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunların konuşulduğu toplantının çok yararlı geçtiğini ifade ederek başarının sırrının okul idaresi ve öğretmenleri ile velilerin işbirliği içerisinde çalışmalarında yattığını ifade etti.

 

 

                 Aktaş “Geçen yıl Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sınavlarında 8 öğrencimiz başarılı oldu. Bu yıl bu sayı 15 oldu. Önümüzdeki sınavlarda ise hedefimiz en az 25 öğrencimizi Anadolu ve Anadolu Öğretmen Liselerine yerleştirmektir. Bu başarı öğretmen ve öğrencilerle birlikte velilerimizin duyarlılığı ile sağlanabilmiştir.İlçemiz Kaymakamı eğitime son derece duyarlı olup, hiçbir yardımı esirgememektedir.Kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi.

 

 

                Daha sonra bir yıl süre ile görev yapacak Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Muhammed Aktaş’ın seçildiği bildirildi.

 

 


Gönderen Editör, Salı, 06 Kasım 2007 14:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri