Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT UZUNTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU BEYAZ BAYRAĞA TALİP   
SAMSAT UZUNTEPE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU BEYAZ BAYRAĞA TALİP

         Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, Malmüdürü, Yazı İşleri ve Özel İdare Müdürü olmak üzere bir heyetle birlikte Uzuntepe İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

 

            Öğretmenlerin kendi aralarında para toplayarak yaptırdıkları çeşme, basketbol ve voleybol sahalarının da açılışlarını gerçekleştiren Kaymakam Demirdaş, öğrencilerle sohbet ederek açık havada öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi. 

            Okul 1. olan 8. sınıf öğrencisi yürüme özürlü Abdullah Taş’a LGS sınavlarını kazanması durumunda 1.500 YTL. ödül vereceklerini kendisine açıklayan Demirdaş; “Okulun çevre düzenlemesi çok iyi. Öğretmenlerimizi azimli gördüm. Üreten, bir şeyler yapma gayreti içerisinde olan insanları ziyaret etmekten ayrı bir haz duyuyorum. Karamsar ve sürekli tayin düşünen eğitimcinin öğrenciye ve yaşadığı mekana kazandıracağı fazla bir şeyi olduğuna inanamıyorum. Bazı eksikliklerin de giderilmesiyle okul idaresinin hayali olan beyaz bayrak alma idealinin gerçekleşebileceğini umut ediyorum, bizler de bugün okulumuzun fotokopi makinesi ve iç-dış boya ihtiyacını karşılayarak buna destek veriyoruz. ” şeklinde konuştu.


         Kaymakam Demirdaş, okul idarecileri, Muhtar Hacı Deniz ve törende bulunan velilerden, öğrencilerin liseye devamının sağlanmasını, sorun yaşayan öğrenci velileriyle kendisinin de katılacağı bir toplantı ile görüşme yapılmasını istedi.

            İlçe Kaymakamı ve beraberindekilere köylü kadınların okul bahçesinde yaptıkları hıtap, ayran ve sütlaç ikram edildi.

uzuntepe



Gönderen Editör, Salı, 02 May 2006 17:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri