Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİHH GÖNÜLLÜLERİNE HEDİYE DAĞITTI   
İHH GÖNÜLLÜLERİNE HEDİYE DAĞITTI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Samsat Şubesi tarafından, çalışmalarına destek veren gönüllülere hediyeler dağıtıldı. 

 

İHH Samsat Şube Başkanı Haşim Uçar ve yönetimi, Samsat  Kaymakamı  Halid Yıldız’ı  makamında ziyaret ederek, kendilerine katkılarından dolayı teşekkür edip Kudüs maketi hediye ettiler.

 

Ziyarette Kaymakam Yıldız’a İHH’nın çalışmaları konusunda bilgi veren  İHH Samsat Şube Başkanı Haşim Uçar, savaş, doğal afet, yoksulluk ve hastalık gibi sebeplerle hem Türkiye'de, hem de 130 dünya ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

 

Uçar, "İlçemizde yaşanan son iki deprem afetinde de İHH'nın yaptığı çalışmaları, ilçede  yetim çocuklar için başlatmış oldukları yetim sponsorluk projesi ile Samsat ilçesinde yaşayan tüm yetim çocuklara ulaştık. Her yetime  aylık 125 TL nakdi aylık bağlandı ve tüm yetimlere her yıl giyim yardımları yapmaktayız. Yürüttüğümüz çalışmalarımızda bazı kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür mahiyetinde özgürlük ve direnişin sembolü olan Kudüs maketi hediye ediyoruz. Samsat ilçemizde de Kaymakamız Halid Yıldız'ı makamında ziyaret ettik, çalışmalarımızı anlattık ve hediye takdimi yaptık. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Samsat Kaymakamı Halid Yıldız ise, yaptığı açıklamada insanlığa hizmet eden çeşitli projeler ile milyonlara ulaşan İHH’ya gönülden destek verdiklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 18 Şubat 2019 08:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri