Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM YILDIZ, İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI   
KAYMAKAM YILDIZ, İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Samsat Kaymakamı Halid Yıldız, 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantısının başlangıç kabul edilmesi ile Türk İdareciler Derneği tarafından 10 Ocak 1978 tarihli Genel Kurulu’nda, ‘İdareciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.

 

Samsat Kaymakamı Halid Yıldız yayınlamış olduğu mesajında, Mülki İdare Amirlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun temel değerleri olan demokrasinin güçlendirilmesi, insan hakları, hukukun üstünlüğü ve sosyal hukuk devletinin bekası adına, kendilerine düşen vazifenin farkında olarak, önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Devlet ve hükümet politikalarının başarı ile uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşların memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında şüphesiz en önemli sorumluluğun idarecilerin üstlendiğini ifade etti.

 

Kaymakam Yıldız, "Mülki idare amirlerimizin görev bölgelerinde gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirilen projelerin icrasında halkımıza liderlik yapmaları, ülkemizin aydınlık geleceği için özel bir değer ve anlam taşımaktadır. Çünkü, mülki idare amirleri görev bölgelerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devlet büyüklerimizi, egemenliğimizin timsali şanlı bayrağımızı, kadim Türk tarihini hülasa milli değerlerimizin tümünü temsil ettiklerinden, liderlik yaptıkları aziz milletimize cesaret, azim, kararlılık ve sorumluluk duyguları aşılamaktadırlar. Mülki idare amirlerimiz, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler. Bu özel günde, görevleri başında bulunan tüm mülki idare amirlerimizin, emekli olan meslektaşlarımızın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Şehit olan ve ebediyete intikal eden bütün idarecilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

 




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Ocak 2019 13:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri