Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRÜ İÇİN VEDA YEMEĞE TERTİPLENDİ   
SAMSAT İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRÜ İÇİN VEDA YEMEĞE TERTİPLENDİ

Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Samsat İlçe Özel İdaresi Müdürü Mustafa Kandemir için veda yemeği tertiplendi.

 

Samsat ilçesinde 20 yılı İlçe Özel İdare Müdürü olarak yürüttüğü 32 yıllık kamu hizmetinden sonra Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Mustafa Kandemir için Samsat Kaymakamı Sedat Sezik tarafından bir veda yemeği verildi.

 

Veda programına Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ile ilçede görev yapan bütün kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldılar.

 

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Sezik, Samsat ilçesinde 32 yıllık bir hizmetten sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Mustafa Kandemir'in başarılı bir çalışma performansı sergilediği belirterek, ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. 

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Mustafa Kandemir ise yaptığı konuşmasında, her çalışmada ekip ruhunu ön planda tuttuğunu, kendilerinin her çalışmasında başta Samsat Kaymakamı Sedat Sezik ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat olmak üzere bütün idarecilerin ve kamu çalışanlarının kendilerine destek olduklarını ifade etti.

 

Program sonunda Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, İl Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Mustafa Kandemir'e hizmetlerinin anısına bir plaket verdi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 Mart 2018 11:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri