Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLIdepremzede kadınlara karanfil dağıtıldı   
SAMSATLIdepremzede kadınlara karanfil dağıtıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde evleri ağır hasar gördüğü için konteynırlarda yaşayan depremzede kadınlara karanfil dağıtıldı.

 

Samsat Kaymakamı Sedat Sezik kamu kurumu amirleri ile birlikte konteynırlarda yaşayan depremzede kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kendilerine karanfil dağıttı.

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın ailesini de ziyaret eden Kaymakam Sezik ve beraberindekiler Şehidin ninesi Zeynep Yılmaz'a karanfil vererek, bir sıkıntısının olup olmadığını sordu.

 

Özellikle yaşlı aileleri ziyaret ederek onların, sağlık, barınma ve diğer konularda ihtiyaçlarını soran Kaymakam Sezik, Samsatlı depremzede kadınların bir an önce kalıcı konutlarına kavuşmaları için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

 

Kaymakam Sezik, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının kutladığı uluslararası bir gündür.Ülkemizde de bu günde kadınların sorunları ve gerekirse pozitif ayrım yapılması bakımından farkındalık yaratmak adına önemsenmesi gerekir. Bizler özellikle konteynırlarda yaşayan, yaşlı, hasta ve şehit ailelerini ziyaret etmeyi tercih ettik. İnşallah Samsatlı kadınlar bir an önce kalıcı konutlarına yerleşir ve daha mutlu bir yaşama kavuşurlar. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 Mart 2018 10:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri