Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLERE YARDIM   
SAMSATLI ÖĞRENCİLERE YARDIM

Adıyamanlılar Vakfı Gençlik Platformu tarafından Samsat ilçesinde depremzede öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

 

Samsat ilçesi Yarımbağ İlkokulunda düzenlenen yardım töreniyle 200 öğrenciye eşofman, ayakkabı ve monttan oluşan kışlık giyim yardımında bulunuldu. Montların ceplerine birer çikolata bırakıldı.

 

Törene Samsat İlçe Kaymakam Vekili Sedat Sezik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Tanrıverdi, Okul Müdürü Hanifi yıldırım, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Hamza Taşan, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkan Vekili Yakup Akıncı, Gençlik Platformu Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Ateş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Gençlik Platformu Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Ateş, "Adıyaman Gençlik Platformu, Adıyamanlılar Vakfı bünyesinde kurulan bir platformdur. Bu platform özellikle gençlik ve sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerini yürütür. Nerde yardıma muhtaç bir Adıyamanlı varsa vakıf olarak elimizden geldiği ve gücümüz yettiği kadarı ile onlara koşmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da Samsat'a okuyan 200 depremzede öğrenciye kışlık yardımında bulunduk. Yardımların öğrencilere ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkan Vekili Yakup Akıncı ise yaptığı açıklamada, "Adıyamanlılar Vakfının yan kuruluşu olan Gençlik Platformu, Samsat'taki ilkokul öğrencilerimize kısmen de olsa bir yardım yapmak istediler. Başta Hamza Taşan kardeşimiz, Hüseyin Alagöz ve Recep Demir kardeşimiz olmak üzere kendi atölyelerinde hazırlamış oldukları bin parke, ayakkabı ve eşofman olmak üzere 200 öğrencimize yardımda bulundular. Allah kendilerinden razı olsun. Bizde bu gün bu yardımları öğrencilere vermek üzere buraya geldik" şeklinde konuştu.

 

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Hamza Taşan, "Biz yaptığımız yardımlarla inancımızın gereğini yaptık. Çünkü dinimiz bunu bize emrediyor. 'Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir' diyen bir peygamberin ümmeti olarak biz bu sosyal sorumluluğu buna dayanarak buradaki kardeşlerimizin yanına geldik. Soğukta donarken biz sıcak yataklarımızda olamazdık. ve biz buradayız bugün de yarın da her zaman onların yanlarındayız. ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız. Dolayısıyla bize burada yardımcı olan tüm devlet erkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de vakıf olarak bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 19 Aralık 2017 06:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri