Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA OKULLARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 20 KİŞ İSTİHDAM EDİLECEK   
SAMSAT'TA OKULLARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 20 KİŞ İSTİHDAM EDİLECEK

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 9 ay istihdam edilecek kişilerin kura çekimleri yapıldı.

 

Adıyaman İşkur Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Program (TYP) protokolü kapsamında Samsat ilçesinde istihdam edilecek kişilerin kura çekimleri gerçekleştirildi.

 

420 kişinin başvurduğu ve 20 kişinin çalıştırılacağı iş için yapılan kura çekimleri noter ve Adıyaman işkur elemanları huzurunda gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, önümüzdeki eğitim öğretim yılı boyunca okulların temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 20 kişinin istihdam edildiğini, bunun için yapılan kura çekimlerinin en adil ve şeffaf bir şekilde, noter huzurunda ve iş başvurusu yapanların katılımıyla yapıldığı söyledi.

 

Akın, "Adıyaman İşkur ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereğince 420 kişi arasında 20 kişi tespit edildi. Noter ve diğer ilgililerin huzurunda ve iş başvurusu yapanların katılımları ile kuralar çekildi. Adil ve şeffaf bir şekilde kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. Okullarımızda daha iyi hizmet verilebilmesi için bu elemanlara ihtiyacımız var ve bunları en iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Bütün herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Kaynak:İHA

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 29 Eylül 2017 08:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri