Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA YENİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI.   
SAMSAT'TA YENİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde eğitim ve öğretim güvenliği toplantısı yapıldı.

 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı güvenliği toplantısı Örentaş Mahallesi Şehit Yusuf Atal İlkokulu Müdürlüğünde, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Serdar Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, köy ve mahalle muhtarları, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın’ın açılış konuşması ve teknik bilgileri vermesinden sonra Kaymakam Yusuf Yıldırım açıklamada bulundu.

 

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim alabilmeleri için alınması gereken bütün önlemlerin alınacağını belirten Kaymakam Yıldırım, "Güvenlik bizim en önemli gündemimizdir. Bu konuda gerekli bütün tedbirleri alacağız. Okullarımızda uyuşturucu ve madde bağımlılığı vakasına rastlanmamış olması sevindiricidir ancak yine de her türlü tedbiri alacağız. Okullarımızda kamera sistemi  oluşturma, taşıma araçlarında güvenlik kamerası taktırılması, yemeklerin sıkı denetimi gibi konularda azami çaba sarf edeceğiz" dedi.

 

Kaymakam Yıldırım, "İlçemizde meydana gelen deprem dolayısı ile eğitim öğretimin aksamaması için de sıkı tedbirler almaktayız. İhtiyaç miktarı kadar konteyner sınıfların alımları başlanmış ve önümüzdeki haftadan itibaren bu sınıflar ilçemize getirilecektir. Depremden dolayı ek tedbirlerin alınması gerekiyor. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Hepimiz el birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Toplantı, katılımcılara söz verilmesi ve önerilerin dinlenmesi ile sona erdi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 11 Eylül 2017 06:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri