Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT İLÇE JANDARMA KOMUTANI PLAKETLE UĞURLANDI   
SAMSAT İLÇE JANDARMA KOMUTANI PLAKETLE UĞURLANDI

            Samsat ilçesinde İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Başçavuş Sedat Vidinel plaketle uğurlandı.

 

            Yaklaşık bir yıl Samsat ilçesinde İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Vidinel için 80. Yıl Sosyal Tesislerinde veda yemeği verildi. Yemeğe Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın yanı sıra Çelikhan Kaymakamı Harun Başıbüyük, Samsat İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J. Kıdemli Başçavuş Yusuf Kandemir, Kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

 

                  Yemek sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Kaşıkçı Vidinel’in Samsat ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde devlet vatandaş kaynaşması için elinden gelen gayreti sarf ettiğini, Jandarma ve diğer kurumlar arasındaki diyalogu pekiştirdiğini belirtti.

 

                  Kaşıkçı, Vidinel’e başarılarının devamını dileyerek kendisine bir plaket verdi. Yeni göreve başlayan Kandemir’e ise yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

                  Çocuğunun eğitim durumunu göz önünde bulundurarak Adıyaman merkezine tayin istediğini belirten Vidinel Samsat ilçesinden memnun ayrıldığını, kamu çalışanları ve bütün Samsat halkı ile sıcak bir ortamda görev yaptığını ve bundan sonraki yaşamında da bu ilçeyi sık sık ziyaret edeceğini ifade etti.




Gönderen Editör, Cuma, 07 Eylül 2007 05:26, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri