Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDEPREMZEDELER İLE MÜLTECİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI   
DEPREMZEDELER İLE MÜLTECİLER BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir süre önce meydana gelen depremde etkilenen Samsatlı depremzedeler ile Suriye'den ülkemize gelerek Samsat ilçesine yerleşen mülteciler birlikte iftar açtılar.

 

Samsat İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Samsat İlçe Temsilciliğinin düzenlemiş oldukları iftar yemeğine Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve eşi Belgin Yıldırım, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, diğer kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, şehit ve gazi aileleri, yetimler, mülteci aileler ile din görevlileri katıldı.

 

Samsat İlçe Müftülüğü önünde verilen iftar yemeğinden sonra Müftü Mehmet Seri Doğru dua ederek, katılımcılara teşekkür etti.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinde yaşayan bütün kesimlerin bir arada, bir sofranın başında buluşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Yaklaşık üç ay önce ilçemizde meydana gelen depremde nasıl ki bir birimize kenetlenip, el birliği ile sorunların üstesinden gelmeye çalıştıysak, bugün yine birlik, dayanışma ve kardeşliğin göstergesi olan bu iftar sofrasında bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buradaki insanlar toplumun her kesimini temsil ediyor. Cenabı Allah, ülkemizin her noktasına barış ve huzur getirsin. Her türlü afetten milletimizi muhafaza etsin inşallah. Bütün kardeşlerime hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 14 Haziran 2017 07:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri