Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI DEPREMZEDELERE İŞKUR'DAN İSTİHDAM DESTEĞİ   
SAMSATLI DEPREMZEDELERE İŞKUR'DAN İSTİHDAM DESTEĞİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz aylarda meydana gelen depremin ardından, istihdam edilmek üzere İşkur'a başvuranlar arasında çekilen kurada belirlenen depremzedeler işe başladı.

 

İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Samsat Kaymakamlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 130 kişinin işe başlamaları ile ilgili olarak Hükumet Konağı bahçesindeki çadırda bir toplantı düzenlendi.

 

Toplantıda işçilerin yapacakları iş ve görevleri ile ilgili uyarılarda bulunan Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım deprem nedeni ile İşkur'un bu yıl Samsat ilçesine daha fazla işçi çalıştırma hakkı vererek, depremzede vatandaşlara pozitif ayrım yapıldığını belirterek, başta Adıyaman Valisi Abdullah Erin olmak üzere ilgili bütün yetkililere t teşekkür etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Bu işçilerimiz Kaymakamlığımız bünyesinde çalıştırılacak, hem depremin yaralarını sarmada yardımcı olacak, hem de istihdam edilmiş olacaklardır. Her bir işçimiz hakkını aldığı parayı helal ederek, ilgili kurum amirlerinin uyarılarına harfiyen uymaları gerekir" dedi.

 

Kaymakam Yıldırım daha sonra sulama, Samsat ilçesinin taşınması meselesi, hak sahipliği ve kalıcı konutların yapılması gibi genel konularda da açıklamalarda bulunarak vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Haziran 2017 13:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri