Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDEPREMZEDE ÇOCUKLAR SİRK GÖSTERİSİ İLE COŞTULAR   
DEPREMZEDE ÇOCUKLAR SİRK GÖSTERİSİ İLE COŞTULAR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde depremzede çocuklar sirk gösterisi ile coştular.

 

GAP idaresi ile UNICEF arasında “Suriyeli Çocukların ve Gençlerin Güçlendirilmesi Çalışma Planı” kapsamında ulusal ve uluslararası sirk sanatçılarının katılımıyla Samsat ilçesinde sirk gösterileri düzenlendi.

 

Samsat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen gösteriye Samsatlı çocuklar büyük ilgi gösterdiler.

 

Samsat Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen ve Afrika, Malezya, Fransa, İngiltere, İtalya'nın da aralarında bulunduğu 10 ülkeden gelen sanatçılar, 'Sirk ve Sokak Sanatları Festivali' kapsamında yaptıkları gösteriler, Samsatlı depremzede çocuklara moral verdi.

 

Öğrencilerin etkinliğe büyük ilgi gösterdiğini anlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yelken, cambazların, palyaçoların, dansçıların ve sihirbazların gösterilerini öğrencilerin büyük keyifle izlediklerini ifade etti.

 

Törene eşi Belgin Yıldırım ve çocuğu ile birlikte katılan Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Samsatlı çocukların deprem psikolojisinden kurtulmaları için bu tür etkinliklerin önemine işaret ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Çocukların ve gençlerin psikolojik ve ruhsal olarak güçlenmesine imkan sağlayan bu tür etkinlikler, özellikle deprem ve sonrasını yaşamış Samsatlı depremzede çocuklar için ayrıca önemlidir. Çocuklarımız gösteriler ile doyasıya eğlenerek farklı bir gün yaşadılar. GAP İdaresi, UNICEF, İlçe Milli Eğitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne, gösterileri sunan sanatçılara ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Haziran 2017 13:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri